Hopp til hovedinnhold
Lefsebaking
Engers Lefsebakeri, siden 1954
Startside ›› Produkter ››
Gjøvik Lefse

Gjøvik Lefse

Lefsebaking

NÆRINGSINNHOLD

Protein 4,9%

Fett 1,2g/100g

Karbohydrat 41,4%

Næringsinnhold i Kcal 196 Kcal/100g

Næringsinnhold i KJ 820,1 KJ/100g

Gjøvik Lefse

Lefser er det eldste og mest tradisjonsrike av våre produkter. Det ble gjerne bakt til årets høytider som tilbehør til festmaten, rull, sylte, ribbe, rakfisk, lutefisk osv. Til hverdags ble lefsene brukt med pålegg som et alternativ til brødmat. Lefser egner seg også utmerket til varme pølser. Varme medisterkaker eller karbonader er et velsmakende alternativ.

INGREDIENSER

  • Kokte poteter
  • Hvetemel
  • Potetmos
  • Rugmel
  • Salt
  • Konserveringsmiddel E200

Vekt: ca. 290g

NÆRINGSINNHOLD

Protein 4,9%

Fett 1,2g/100g

Karbohydrat 41,4%

Næringsinnhold i Kcal 196 Kcal/100g

Næringsinnhold i KJ 820,1 KJ/100g